След близо месец преговори между ръководството на ЦСКА и Бисмарк Чарлс, в крайна

...
След близо месец преговори между ръководството на ЦСКА и Бисмарк Чарлс, в крайна
Коментари Харесай

След тежки преговори: ЦСКА прати футболист в отбор от efbet Лига

След близо месец договаряния сред управлението на ЦСКА и Бисмарк Чарлс, в последна сметка той склони и ще премине чартърен в състава на Пирин. 22-годишният ганаец, който до неотдавна лекуваше травма, ще остане при " орлетата " до края на годината, а в случай че всички са удовлетворени от взаимната им работа, контрактът може да бъде продължен и до края на сезона, написа Мач Телеграф.

ЦСКА прати към този момент двама футолисти в Пирин. Става дума за Симеон Александров и Александър Бучков. Иначе Канцлера минава за любим на " алените " почитатели поради гола, който означи на финала за Купата на България през 2021 година. След това попадение обаче надареният футболист бе непрекъснато преследван от травми и записа едвам 12 мача в шампионата, без маркиран гол. Игра и 2 мача за Купата на България.

Трансферът на Чарлс в Пирин пък е още една крачка към разрешаване на казуса с играчите отвън Европейски Съюз на " Армията ". В момента там има още 8 индивида, които на имат европейски паспорти при възможни единствено 5. Това са Жираир Шагоян, Данило Асприля, Марселиньо Кареасо, Браян Кордоба, Лазар Туфегджич, Сейни Санянг, както и контузените Браян Морено и Майкъл Естрада, като първият даже не е картотекиран.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР